Hoppa till navigation Hoppa till huvudinnehållet

Portfolio

A Good Company

Produktfoto av ett par pennor från A Good Company.

Under 2019 var jag med i uppstarten av A Good Company, där jag bland annat satte manéret och producerade produktfoton samt en handfull stop-motion animationer för ett urval produkter.


Rahmqvist

Urklipp från företaget Rahmqvists nya webbsida från 2019.
Produktfoto av ett par kritor från Rahmqvist.
Produktfoto av en första-hjälpen-låda från Rahmqvist.

I uppdraget som kommunikatör på Rahmqvist hade jag ansvar för företagets kommunikationskanaler (intranät, webbsidor och sociala medier), skapande av trycksaker, all fotografering, videoproduktion samt också ansvar för verksamhetens produktinformationssystem. Jag arbetade dagligen med att framställa text- och bildmaterial för olika kanaler och ändamål. Det senaste större projekt jag ansvarade för är Rahmqvists nya webbsidor (www.rahmqvist.se) som lanserades i augusti 2019. Som projektledare hade jag ansvar för sidornas struktur och flöde, samt produktion av all text och bild.


Bee Production/
Lyckoslanten

Uppslag från Lyckoslanten med illustrationer Marcus Pettersson skapat.

Våren 2015 fick jag möjlighet att skapa en illustration till en artikel om TV- och datorspel i tidningen Lyckoslanten. Illustrationen består av ett kollage av referenser till olika spel.


Linköpings universitet

Helbild på muralmålning hos Linköpings universitet.
Detaljbild på muralmålning hos Linköpings universitet.
Miljöbild på muralmålning hos Linköpings universitet.

Under sommaren 2012 skapade jag en muralmålning åt Linköpings universitet som finns att skåda i ett välbesökt lunchrum på Campus Linköping.


OuUnPo Japan

Poster för första dagen av OuUnPo Japan.
Poster för andra dagen av OuUnPo Japan.

Sommaren 2013 skapade jag två affischer till marknadsföring för ett återkommande konstnärsevent kallat OuUnPo som denna gång tog plats i Tokyo, Japan.


DEDICATED.

Foto på t-shirt med motiv köpt av klädmärket DEDICATED. Foto: DEDICATED.
Foto på barnmodell med t-shirt med motiv köpt av klädmärket DEDICATED. Foto: DEDICATED.

Några av mina illustrationer har köpts av klädmärket DEDICATED. som bland annat används som motiv till en populär t-shirt för barn.