Hoppa till navigation Hoppa till huvudinnehållet

Portfolio

Inspektionen för vård och omsorg

Skärmklipp från Inspektionen för vård och omsorgs webbsida.

Under min tid på Inspektionen för vård och omsorg (IVO) var jag med i arbetet att skapa IVO:s nya webbsida, som lanserades sommaren 2023. Målet var att skapa en webb som gör det lätt att göra rätt för besökare genom att samla relevant information på ett ställe samt göra det enkelt att navigera på webbsidan. Min roll i projektet var att stötta design­arbetet, testa och rätta buggar, bearbeta texter samt vara med i produktions­sättningen av webbsidan.


A Good Company

Produktfoto av ett par pennor från A Good Company.

2019 var jag med i uppstarten av A Good Company. Jag hade bland annat ansvar för att sätta manerét för produkt­fotografering, producera produktfoton samt skapa en handfull stop-motion animationer för ett urval av deras produkter.


Rahmqvist

Urklipp från företaget Rahmqvists nya webbsida från 2019.
Produktfoto av ett par kritor från Rahmqvist.
Produktfoto av en första-hjälpen-låda från Rahmqvist.

Som kommunikatör på Rahmqvist ansvarade jag för företagets kommunikations­kanaler, tryck­saker, produkt- samt porträtt­foto­grafering, video­produktion samt företagets produkt­informations­system. Jag arbetade dagligen med att framställa text- och bild­material för olika kanaler och ändamål.

Det sista större projekt jag gjorde var att bygga och skapa innehåll till Rahmqvists nya webbsidor som lanserades augusti 2019.


Bee Production/
Lyckoslanten

Uppslag från Lyckoslanten med illustrationer Marcus Pettersson skapat.

Våren 2015 fick jag möjlighet att skapa en illustration till en artikel om TV- och datorspel i tidningen Lyckoslanten. Illustrationen består av ett kollage av referenser till olika spel.


Linköpings universitet

Helbild på muralmålning hos Linköpings universitet.
Detaljbild på muralmålning hos Linköpings universitet.
Miljöbild på muralmålning hos Linköpings universitet.

Under sommaren 2012 skapade jag en mural­målning åt Linköpings universitet som finns att skåda i ett välbesökt lunch­rum på Campus Linköping.


OuUnPo Japan

Poster för första dagen av OuUnPo Japan.
Poster för andra dagen av OuUnPo Japan.

Sommaren 2013 skapade jag två affischer till marknads­föring för ett åter­kommande konstnärs­event kallat OuUnPo som denna gång tog plats i Tokyo, Japan.


DEDICATED.

Foto på t-shirt med motiv köpt av klädmärket DEDICATED. Foto: DEDICATED.
Foto på barnmodell med t-shirt med motiv köpt av klädmärket DEDICATED. Foto: DEDICATED.

Några av mina illustrationer har köpts av klädmärket DEDICATED. som bland annat används som motiv till en populär t-shirt för barn.